Riktigt stor påkostad gasolgrill

Vill du verkligen ge personen en oförglömlig present så kan ju en riktigt stor påkostad gasolgrill vara något? Den stora rostfria gasolgrillen, Austin, erbjuder en premium utegrillupplevelse för alla matlagningsentusiaster. Med sex rostfria huvudbrännare och en sidobrännare är den perfekt utrustad för alla dina grillbehov. Grillen har även flametamers och en grillskål helt i rostfritt stål, vilket säkerställer hållbarhet och enkel rengöring.

Austin grillen har en robust konstruktion med underskåp, lock, ytterdörrar, alla lådor, sidobord och dörrar i rostfritt stål, vilket borde borga för en lång livslängd och motståndskraft mot väder och vind. Ett inbyggt låsbart kylskåp i rostfritt stål ingår, vilket ger extra bekvämlighet för förvaring av drycker och mat.

Designen inkluderar arbetsytor och sidor i vit sten, vilket ger grillen ett elegant utseende. Även varmhållningsgaller, insida av dörrar och insida av lock är i rostfritt stål. Grillen är utrustad med LED-upplysta reglage och en upplyst grillyta, vilket gör det enklare att grilla under mörkare förhållanden.

Den stora grillytan, som mäter 96 x 46 cm, är utrustad med ett maffigt grillgaller i rostfritt stål och en 10 kg stekhäll i tjockt gjutjärn. Grillen inkluderar också ett motoriserat grillspett i rostfritt stål och en infrabrännare, vilket gör det möjligt att grilla ett brett utbud av rätter. Och som grädden på moset, erbjuds gratis hemleverans när du köper denna grill.

Stor rostfri grill presenttips födelsedagspresent

Till Stor rostfri gasolgrill »

Flyga helikopter

Flyga helikopter kan vara en av de bästa presenterna man kan få? En present som mottagaren inte måste ha på någon hylla där den bara kommer samla damm. Nej här får mottagaren en upplevelse som den sent kommer glömma. Tänk att få flyga helikopter och se någon man aldrig sett tidigare? En upplevelse som man sent kommer glömma. Går även att lägga till hotell och annat till presenten om helikopterturen är i en annan stad.